Samen is niet alleen

Na al de roerige weken van de afgelopen tijd, had ik de behoefte om mijn gedachten te verzetten en nergens aan te denken. Daar Elles jarig was geweest, vond ik het een goed idee om voor een paar dagen een hotel te boeken en in een andere omgeving te zijn.
Daar ik nog nooit in Brugge was geweest, had ik besloten om daar een hotel te boeken.

We zijn drie dagen in Brugge geweest, en ook een bezoekje aan het strand gebracht in Knokke. Op een of andere manier heeft het strand op mij een rustgevende invloed. Het geluid van de golven, en de krijsende meeuwen laten mij altijd tot rust komen.
Ook het feit dat Elles bij me was vond ik een fijne bijkomstigheid. Bij haar kom ik tot rust, en ondanks dat kunnen we om de kleinste dingen helemaal dubbel liggen. Ik vind het fijn om iemand als haar om me heen te hebben. Iemand die me even ergens anders aan laat denken, dan datgene waardoor mijn eigen wereldje de laatste weken zo is veranderd. En ik ben blij dat ik haar achter me heb staan.

Ook heb ik met haar besproken dat het tijd is om even wat rust voor mezelf te nemen, en wat dingetjes op een rijtje te zetten. In een vorige blog had ik dit al beschreven, en het wordt nu tijd om al deze woorden om te zetten in daden.
Want de laatste paar weken ben ik non- stop van het ene in het andere gevallen, en heb ik mezelf niet de rust gegund om bepaalde dingen te verwerken. Ook mijn omgeving gaf al aan dat ik wat “gas” terug moest nemen, en me even op mezelf moet gaan richten.
Maar ik vind het wel erg moeilijk om bepaalde dingen los te laten, omdat ik weet dat er op dit moment personen in mijn omgeving zijn die het fijn zullen vinden als ik aandacht aan hen besteed. Maar zij zullen wel begrijpen dat ik mezelf even op de eerste plaats zet.
En de tijd dat ik weer aandacht aan anderen kan besteden zal vanzelf wel weer aanbreken, want samen is niet alleen…..

2 thoughts on “Samen is niet alleen

  1. Ik vond het ook fijn met jou in Brugge schattie!! remember:
    Ik ben er. Als achteruit kijken je pijn doet en vooruit kijken je bang maakt. Kijk dan naast (of nét iets achter je;-)) je, want daar is waar ik er altijd voor je zal zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s