My story so far…

In mijn vorige blog  heb ik aangegeven dat ik te kampen heb met iets dat op een “writersblock” lijkt, en helaas is de situatie sinds 17 juni weinig veranderd. Ik heb genoeg om over te schrijven, maar op een of andere manier krijg ik het niet goed verwoord op “papier”. Voor mij persoonlijk een erg raar fenomeen, omdat ik  mijn gedachten en gevoelens uit door ze op te schrijven. En ik vind het dan ook geen enkel probleem om ze te delen met degenen die mijn blogsite bezoeken, want daarom ben ik tenslotte begonnen met bloggen.

Ondertussen ben ik net terug van 11 dagen Marmaris. Mijn ouders wilden graag op vakantie, en hebben mijn broertje en mijn persoon gevraagd om met hen mee te gaan. Een aanbod waar wij (mijn broertje en ik) niet erg lang over hoefde na te denken.  Het was een schitterende vakantie, met veel zon, cocktails en gezellige stapavonden met leuke mensen die wij daar hebben ontmoet.

Pa & Ma: Nogmaals bedankt voor de leuke vakantie!

Maar goed, nu het heden. Op dit moment gaat alles zijn gangetje, ik zit in stabiel vaarwater en geniet van alle leuke momenten die er zijn. En die leuke momenten heb ik best wel veel. Ik laat alles op me af komen, en onderneem genoeg dingen waar ik vrolijk van word.
Echter heb ik voor mezelf bedacht dat ik mijn “losse” leventje een beetje beu begin te worden. Het is nu een jaar geleden dat er een einde is gekomen aan mijn laatste serieuze relatie. Een serieuze relatie van meer dan 8 jaar, en mijn inziens is dat geen korte periode. Dat die relatie op den duur is uitgegaan, is iets waar ik goed mee heb kunnen leven. En ik heb de afgelopen periode ook redelijk genoten van het zogenoemde “vrijgezellenbestaan”.
Maar nu heb ik het eerlijk gezegd wel een beetje gezien. Het continu stappen, drinken en het ontmoeten van diverse leuke vrouwen begint me een beetje tegen te staan. Ik zal keuzes moeten gaan maken, en me concentreren op meer stabiliteit en vastigheid. Niet dat ik ergens spijt van heb, maar uiteindelijk zal het wel ergens naartoe moeten leiden en dat is nu niet het geval.
Aan de andere kant maak ik me niet druk, en ben ik van mening dat het allemaal wel goed komt. In ieder geval ga ik niet té ver vooruit kijken, en ben ik vooral met het heden bezig.
Wat dat betreft streef ik op dit moment onbekommerd naar het ideale. En dat ideaal beeld is op dit moment volop in werking gezet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s