Meer dan 10.000 bezoekers!

Ergens in de maand mei/juni 2010 had ik het idee om een blogsite te starten. Ik ben deze blogsite gestart, omdat ik voor mezelf al een dagboek bijhield en tóch met het gevoel bleef zitten dat ik meer wilde dan alleen naar mezelf schrijven.
Want waarom alleen naar mezelf schrijven, terwijl ik mijn gedachten veel beter kan delen met anderen?
En zo is De visie van Maikel ontstaan. Na mijn eerste stukje was ik erg benieuwd, maar ook zenuwachtig wat de commentaren zouden zijn. Daar ik alleen maar aan mijn nabije kennissenkring had laten weten dat ik aan het bloggen was geslagen, hechtte ik natuurlijk veel waarde aan hun oordeel.
Omdat de eerste reacties positief waren, ben ik ermee doorgegaan en uiteindelijk is het uitgegroeid tot wat het nu geworden is. Een blogsite met gemiddeld meer dan zestig unieke bezoekers per dag. En als ik eerlijk ben, vind ik dat erg veel. Want ik had nooit kunnen bedenken dat een particuliere blogsite met wat persoonlijke stukken erop zoveel bezoekers zou trekken?
Maar ondanks het feit dat De Visie van Maikel de bezoekersaantallen trekt die ik nooit had durven dromen, sta ik toch open voor kritiek. Daarom zou ik graag willen weten wat deze blogsite zo boeiend maakt, en wat er eventueel nog veranderd kan worden? Want uiteindelijk schrijf ik het ook een beetje voor jou.

In ieder geval is dit voor mij voldoende stimulans om ermee door te gaan, en bij deze wil ik jou als lezer bedanken dat je de moeite neemt om terug te blijven komen op mijn blogsite!

Veel liefs,

Maikel

One thought on “Meer dan 10.000 bezoekers!

  1. Hoi Maikel!
    Allereerst wil ik je zeggen dat ik de stukken die je hebt geschreven bijna allemaal wel heb gelezen.
    De ene wat aangrijpender dan de ander maar zeer zeker allemaal goed! Het mooie vind ik dat je je gevoel opschrijft en dat er dus ook gewoon reacties op komen waar je als je wil iets mee kan doen.
    Ikzelf snap nog steeds niets van wordpress 😉 heb een account en ook al wat geschreven maar kom er niet uit om het te ordenen en goed online te krijgen. Meestal na een paar uur klungelen lukken dingen wel maar het zal de tijd dan ook nog niet zijn ofzo!
    Ik blijf in iedergeval gewoon lezen schrijfze Xxxx anne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s