Dromen en idealen

Iedereen heeft zijn eigen dromen en idealen. De een wil graag de nieuwste BMW, en de ander zou meer liefde en aandacht willen krijgen. Zo heeft ieder mens zijn of haar droom, verlangen óf ideaal.

Sommige personen in mijn nabije sociale kring zijn op de hoogte van de situatie waarin ik nu verkeer. Het is niet de meest ideale situatie, maar ik ben er van overtuigd dat ik er uiteindelijk sterker uit zal komen. In ieder geval ben ik op dit moment op de goede weg, en de bewustwording groeit met de dag. Ook met kleine stapjes zal ik uiteindelijk komen op het punt waar ik wezen moet. “Drie stappen vooruit, en soms twee stappen terug.” En ik wil nogmaals benadrukken dat ik de steun van familie & vrienden ontzettend op prijs stel! Zonder jullie zou het voor mij nóg moeilijker zijn geweest, dan het al is! THANK YOU!Maar ondanks alles heb ik ook dromen, en men zegt dat je in dromen moet geloven om ze uit te laten komen. “Als je écht iets wilt, dan lukt het ook.” Persoonlijk vind ik dat een uitspraak waar je niets mee kan. Ik zou héél graag astronaut willen worden, maar fysiek zou ik nooit in staat zijn om dit te bewerkstelligen. Dus zal je moeten accepteren dat sommige dromen, dromen zullen blijven. En dat is ook één van de doelstellingen die ik moet nastreven; “accepteren dat niet alles kan wat ik zou willen.” En “ieder mens heeft zijn talenten, en mankementen.” Dit zijn onder andere twee dingen waar ik me bewust van moet worden. En ik weet dat deze twee dingen onderdeel uitmaken van het groter geheel, maar ik ben op de goede weg.

Afgelopen weekeind was ik een avondje bij mijn ouders. ’s Middags met mijn moeder het winkelcentrum bezocht, en ’s avonds met het hele gezin lekker gegeten. Dat zijn eigenlijk hele “normale” dingen, maar voor mij zijn ze op dit moment ontzettend speciaal. Ik ga de kleine dingen weer meer waarderen, en dat is voor mij een teken dat het de goede kant uitgaat.

We zaten “Wat vindt Nederland?” te kijken, en daar was op een gegeven moment een item van De Nationale Postcodeloterij waarin werd aangegeven dat er een Internationaal Ambassadeur werd gezocht.
Mijn interesse werd direct gewekt, want één van mijn grootste wensen zou zijn om onbeperkt te kunnen reizen. En dan niet gezien in de context van “ik wil mijn horizon verbreden, en mezelf leren kennen”. Maar wél met een doel!
Voor mij zou mijn doel bereikt zijn, als ik een lange reis naar het buitenland zou kunnen combineren met de ondersteuning van een goed doel. En daarom lijkt mij Internationaal Ambassadeur voor De Nationale Postcodeloterij het ideale plaatje.
Ik ben een persoon die niet snel om hulp vraagt, maar eerder een persoon die graag hulp biedt. Soms misschien té veel. Ik cijfer mezelf snel weg, om het anderen naar de zin te maken. Maar nu heb ik toch jouw hulp als lezer nodig.
Om mijn wens te kunnen bewerkstelligen, heb ik in eerste instantie stemmen nodig. En die stem kan jij mij geven! Het is een kleine moeite, en misschien win jij als stemmer ook nog een reis naar Bali!

Klik op de volgende link, en je kunt direct je stem uitbrengen: *KLIK* 
Dank je wel, en misschien is het niet haalbaar. Maar dromen mag!

Liefs,

Maikel


3 thoughts on “Dromen en idealen

  1. Pingback: C’est le ton qui fait la musique « De visie van Maikel

  2. Pingback: Tweets that mention Dromen en idealen « De visie van Maikel -- Topsy.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s