“Veni, Vidi, Vaginalis”

“Ik kwam, ik zag en het was kut.” Dat is mijn perceptie voor het jaar 2010. Een jaar van uitersten, en een jaar van emoties en gedachten waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou kunnen hebben.
Eerlijk gezegd weet ik niet waar ik moet beginnen. Maar dat heb ik vaak met het schrijven van blogs.
Misschien dat je het herkent, maar stel dat je met een klein kind naar de Efteling bent geweest en dat die er aan het eind van de dag over moet vertellen. Dat kind heeft zoveel gezien, en meegemaakt dat hij of zij niet weet waar het verhaal moet beginnen. Dat gevoel heb ik nu, maar ik voel toch de aandrang om het een en ander te uiten. Want anders blijf ik ermee zitten.

In ieder geval ben ik er achter gekomen dat er veel mensen zijn die van mij houden, meeleven en aan me denken. Dat doet mij erg goed. Ook al heb ik vaak het gevoel dat ik alleen sta met de gedachten die ik heb. Het is lastig om gedachten die rondspelen niet te kunnen verwoorden. Nóg lastiger is het feit dat ik ze soms zelf niet begrijp. Maar alles heeft tijd nodig, en uiteindelijk hoop ik dat alles een plaatsje krijgt. Ik laat het hier even bij, en er zal allicht een vervolg komen waarbij ik mezelf wat duidelijker kan omschrijven.

Mijn dank en ontzettend veel liefde gaan in ieder geval naar mijn vader, moeder, broertje, Céline, Martje, Jordy, Noël, Sabine, Joost, mijn vriendengroep “The Friendz of  ’99”, Amy, Angelique, Carlijn, Ivon en iedereen die verder nog meeleeft. Zonder jullie zouden dingen niet lukken, zoals ze nu gaan.

♥ Love you all! ♥

Liefs,

Maikel

5 thoughts on ““Veni, Vidi, Vaginalis”

  1. Pingback: 10 weken verder….. « De visie van Maikel

  2. Pingback: Tweets that mention “Veni, Vidi, Vaginalis” « De visie van Maikel -- Topsy.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s