De passie van….

Bekende personen, je hebt er zoveel. Op internet valt er genoeg informatie te vinden over deze personen en eerlijk gezegd interesseert me dat ook veel minder. Ik vind het veel interessanter om uit te vinden waar iemand zich mee bezig kan houden die veel minder bekend is. En hier ook een enorme passie voor heeft. Het leek mij daarom een leuk idee om zo af en toe iemand via Twitter te vragen wat de passie van die persoon is, en hier graag meer over wil vertellen.
Zo houdt Melisa  zich bezig met het promoten van Lisa Lavie.  Melisa is 21 jaar jong, studeert praktische psychologie en heeft een heleboel interesses. Maar de grootste interesse ligt toch wel bij Lisa Lavie.

“Lisa Lavie is een Frans/Canadese zangeres uit Los Angeles. Ik heb haar ontdekt via YouTube, omdat een van haar originele nummers op de voorpagina van YouTube stond. Toen ik haar stem hoorde was ik meteen verkocht, want nog nooit heeft een stem zoals die van Lisa Lavie me kunnen raken. Toen ik dat gehoord had heb ik me direct geabonneerd op haar Youtube kanaal, en ben al haar uploads gaan volgen. Wat me direct opviel was dat ze op elk commentaar wat ze kreeg reageerde. Zo kwam ik terecht in in haar promotie team “Team Lavie”, legt Melisa uit. ”

Lisa Lavie is hoofdzakelijk bekend op YouTube, en heeft daar ook vele volgers. Haar video’s worden vaak bekeken, en dat komt grotendeels door het het werk van “Team Lavie” dat bestaat uit leden verspreid over de hele wereld.
“We helpen Lisa zoveel mogelijk bij het promoten van haar persoon, en natuurlijk ook haar muziek. Dit doen we door haar muziek te verspreiden via het internet, mensen in onze persoonlijke omgeving naar haar muziek te laten luisteren, flyers te maken en radiostations en magazines te benaderen.
We hadden vooral in het begin veel contact met elkaar en dat liep overwegend via Twitter, Facebook en email. Nu is Lisa dankzij ons team meer in de gelegenheid gekomen om haar droom waar te maken, en is het contact wat minder geworden. Ze is nu hard bezig om haar eerste album, dat geproduceerd is door Mariah Carey’s producer Ben Margulies de winkels in te krijgen. Het is echter wel te koop op iTunes en ze is onlangs in Zuid-Amerika op tour geweest met de autodidactische pianist Yani. Ook is ze op dit moment bezig met haar tweede album.”

Het staat in ieder geval buiten kijf dat Lisa Lavie hard aan de weg aan het timmeren is. Echter blijft ze tot nu toe een bekendheid op YouTube. Want waarom zou het grote publiek naar de muziek van Lisa Lavie moeten luisteren?
“Ten eerste is haar stem fenomenaal, en zingt ze met passie en en talent. Ten tweede is ze een geweldige songwriter, want haar originele muziek is allemaal geschreven uit eigen ervaringen. En ten derde is Lisa een persoon die vasthoudt aan haar eigen idealen, somt Melisa op. Ze heeft namelijk al diverse contracten kunnen tekenen, maar ze wilden haar allemaal veranderen. Dat wilde ze niet, en daarom heet haar album ook “Everything or nothing.” Het is een sterke vrouw en een harde werker, die vanaf het begin af aan goed contact onderhoudt met haar fans. Zelfs nu ze bekender is geworden, vergeet ze haar fans niet. En dat kun je helaas niet van alle artiesten zeggen.”

Meer zien van Lisa Lavie? Dat is te zien op haar YouTube story:

En een video van haar eerste concert:

 

Meer weten over Lisa Lavie? Melisa is te vinden op Twitter, en heb je zelf een grote passie die niet bij het grote publiek bekend is? Laat dan een reactie achter met je emailadres en ik neem contact met je op zodat ook  jouw passie onder de aandacht kan komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s