Luie zondag….

LazySundayLogo-1.jpg image by Lazy-Sunday

 

Ik ontwaak uit een onrustige slaap, en open langzaam mijn ogen. “Gelukkig” hoef ik ze niet dicht te knijpen, vanwege het verblindende zonlicht dat door de gordijnen straalt. Daarentegen klettert de regen hard tegen het slaapkamerraam, en lijkt het wel of de zon permanent vertrokken is naar een zonnigere bestemming. Met schrik kijk ik op mijn wekker, en hij geeft 06.28 uur aan. Gelukkig is de klok vannacht een uurtje terug gezet, dus voor mijn gevoel ben ik niet achterlijk vroeg wakker.

Ik probeer nog wat te slapen, maar het lukt niet meer. Zuchtend pak ik “The Firm” van John Grisham erbij en besluit het maar direct uit te lezen.
Gezien het feit dat ik nog maar ongeveer 25 bladzijden moet is dat niet zo’n probleem.
Eenmaal uitgelezen ben ik 20 minuten verder. En wat nu? Ik sleep me uit mijn bed, en besluit maar alvast onder de douche te gaan. Heb ik dat alvast gedaan.
Opgefrist en  aangekleed maak ik een ontbijtje klaar. De klok geeft 07.25 aan, en ik heb totaal géén idee wat ik moet gaan doen.
Daar het voorlopig niet droog lijkt te worden, ga ik maar geen ochtendwandeling maken. Ik deponeer me op de bank, en zet een filmpje op. Wat is Film1 dan een geweldige uitvinding! En wat is bloggen ook een geweldige uitvinding!

Ik ben in ieder geval weer een paar uur verder, en voor de verdere rest kijk ik wel wat er op mijn pad komt.  Maar ik denk dat het vandaag een “Lazy Sunday” wordt, want alle ingrediënten zijn aanwezig! Regen, kou en weinig zon. Op zich is dat een keer niet zo verkeerd. Ook een luie zondag kan weleens fijn zijn, en laten we maar snel hopen dat het weer snel een warme zomerse zondag wordt!

 

 

5 thoughts on “Luie zondag….

  1. Hey hey een goede morgen!! Begin er al aardig aan te wennennen dat bloggen haha.
    Hier buiten de bladeren in herfst kleuren en dan ook die regen brrrrrr weer om binnen te blijven. Maar ja als de rust niet in je lijf zit en een goed boek me niet
    kan boeien, me werk me niet kan boeien nu Tja wat doe je dan op zo’n druilerige zondag.xxx 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s