In mijn gedachten

Vannacht was je er weer. Liggend in het gras, diep in mijn ogen kijkend. We waren stil, genietend van elkaars aanwezigheid en gedachten.
Je was zo dichtbij, maar ook zo ver weg. Ik voelde me gelukkig, maar ook verdrietig. Waarom zie ik je alleen in mijn dromen?
In mijn dromen ben je dichtbij, in werkelijkheid zo ver weg.
Ik wilde uitschreeuwen waarom het niet andersom was? Dat  het oneerlijk was en dat ik elke minuut van de dag aan je denk!

Een gevoel van onmacht overmande me, en ik stond op. Ik keek naar boven en staarde naar de sterren. De sterren die naar me leken te knipogen, en me gerust wilden stellen. Opeens voelde ik iets op m’n schouder. Jij was ook opgestaan, en had je hoofd op mijn schouder gelegd.
Ik sloeg een arm om je heen, en we keken samen naar de heldere sterrenhemel. Hoe lang we daar gestaan hebben weet ik niet, maar het mocht voor eeuwig duren.
Even voelde ik me intens gelukkig, ik wilde het met je delen maar er zat zo’n brok in mijn keel dat het niet lukte.

Je haalde mijn arm van je schouder, en pakte mijn hand. We keken elkaar weer aan, en even leek het of je me wilde kussen. Daarentegen liet je mijn hand los, en rende je weg. Je lange blonde haren wapperend achter je aan. Ik wilde je achterna gaan, maar ik stond als versteend. Schreeuwen lukte ook niet. Je werd langzaam een schim en uiteindelijk verdween je in de duisternis.
Ik ging weer liggen in het gras, starend naar de sterren. Wanneer wordt deze droom werkelijkheid?

Maikel.

4 thoughts on “In mijn gedachten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s