Klachten Nederlandse Energie Maatschappij

Beste lezers,

Zoals jullie weten schrijf ik nooit  negatief  in mijn blogs. Ik schrijf alleen over  diverse zaken die mij persoonlijk bezig houden.
Gezien het feit dat een goede kennis van mij in de clinch ligt met De Nederlandse Energie Maatschappij met zijn “leuke” spotjes ism Maurice de Hond, treft mij dit dus persoonlijk. Én  zet ik mij er graag voor in om de helpende hand toe te steken.
Samen met Blog Magazine gaan we de strijd aan om J Verberne te helpen.

Ik verzoek daarom ook dringend om onderstaand bericht over te nemen, en te plaatsen op jullie weblogs. Verder neem ik samen met Blog Magazine alle verdere verantwoordelijkheid op me.
Als extra noot wil ik toevoegen dat er op onderstaand bericht géén reacties geplaatst kunnen worden op deze blog. Als er vragen zijn, kan dat ook via Twitter. Jullie kunnen mij volgen op @Maikel_S en Paul is te volgen op @Mediamix_Weblog

Het Artikel:

Vanwege een grote actie die op touw staat  ontvangen we graag klachten van mensen over DE Nederlandse Energiemaatschappij

Dat bedrijf met die waardeloze reclame spotjes met Maurice de Hond die zegt wat jij MOET doen. We hebben namelijk zelf een schrijnend verhaal van een klant van de NEM in onze mailbox ontvangen en nu zijn we dringend op zoek naar mensen die negatieve ervaringen met dit bedrijf hebben. Dat kan gaan over klachten omtrent opzeggingen, facturen tot en met onbeschofte medewerkers. Kent u iemand die hier mee te maken heeft gehad, of heeft u hier zelf mee te maken gehad? Neem dan contact met ons op.

Natuurlijk behandelen we u klacht vertrouwelijk en word er niks gepubliceerd zonder uitdrukkelijke toestemming!

 

4 thoughts on “Klachten Nederlandse Energie Maatschappij

  1. Het zijn oplichters van de 1ste orde!! Lekker goedkoop doen totdat je een jaar klant bent en dan krijg je een gruwelijke afrekening!!! Een jaar lang betaald en vervolgens nog een naheffing krijgen van €1200,-!!! Sorry hoor maar ik ben alleenstaand. Werk 10 uur per dag! Ben bijna nooit thuis!! Wat denken ze wel niet!?! Dussss de Nuon is zo slecht nog niet! Daar krijg je tenminste aan het eind van het jaar nog geld TERUG!

    Greetz,

    De Dunx

  2. lig al sinds 2008 in de klinch met de nederlandse energie m heb 4 jaaRnotas ontvangen en 3 eindnotas ben nu in een rechtzaak beland heb 52 keer gebeld met de nem zeer onbeschoft behandeld heb per 1082009 mijn contract opgezegd is nu 2011 en ben nog bezig waardeloze instelling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s