Volg je dromen….

Ik grijp graag de gelegenheid aan om in te haken op mijn vorige blog.
In die blog heb ik het  gehad over toekomst dromen,  en dat een ieder dromen heeft die hij of zij graag wil nastreven.
De reden waarom ik  wil inhaken op mijn vorige blog, is omdat ik net een stuk heb gezien over Paul Potts. Wie kent hem niet? De voormalige verkoper van mobiele telefoons uit Bristol.
Paul was namelijk al een amateur operazanger, maar gezien zijn fysieke voorkomen zou je deze man niet de bekende “X-factor” toe kennen.
Wat veel mensen niet weten is dat Paul Potts kanker heeft gehad, en dat daardoor zijn carrière een flinke terugslag heeft gekregen. Paul was namelijk flink aan de weg aan het timmeren door op te treden in diverse amateur opera’s en heeft op 28 jarige leeftijd een karaoke wedstrijd gewonnen waarbij hij een masterclass heeft kunnen volgen bij Luciano Pavarotti.

Kort nadat het kankergezwel verwijderd was brak Paul tot overmaat van ramp ook nog zijn sleutelbeen door een val van zijn fiets.
Door deze ongelukkige omstandigheden werd hij niet meer gevraagd voor optredens, en besloot hij zich op te geven voor het Britse talentenprogramma: Britain’s got talent.
Iedereen herinnert zich nog de tranen van Amanda Holden en de staande ovatie die hij kreeg.  De rest is geschiedenis.

Wat ik nogmaals duidelijk wil maken, is dat deze man een droom had. Een droom die hij graag wilde realiseren. Ondanks dat zijn fysieke voorkomen geen pluspunt was, heeft dit hem niet weerhouden om aan zijn droom vast te houden.
Je hoeft dus geen Brad Pitt of Johnny Depp uiterlijk te hebben om aan je dromen te voldoen. Ook hoef je geen top baan te hebben in een grote multinational.
Gewoon je droom volgen kan al meer dan voldoende zijn. Bart heeft ook weer een blog online gezet dat dromen geen bedrog hoeven te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s