Van Jan naar jantje

Daar ik eerst op Hyves mijn blogs neerzette en nu WordPress gebruik heb ik mijn blogs gekopieërd

Van ideale schoonzoon én ultieme Nederlander tot verguisde volkszanger en moederskindje.
Met afgrijzen heb ik afgelopen week naar het
“exclusieve” interview zitten kijken die Gerda Smit gaf aan über riooljournalist Evert Santegoeds.
Ik werd getriggerd, omdat de dag ervoor Viktor Brand in de Koen en Sander Show (3 FM) in de uitzending kon vertellen dat SBS 6 een exclusief interview had met een persoon die nog niet genoemd mocht worden.
Daar ik 3 FM érg hoog heb zitten, ging ik ervan uit dat het misschien wel eens interessant kon zijn. (Ondanks dat het SBS 6 was)
De volgende dag dus met ’t bord op schoot naar SBS gezapt, en het eerste wat ik zag was het zure gezicht van Gerda Smit.
De moeder van Jan Smit die een dodelijk interview ging houden over haar ex-schoondochter. 

Wat een ethervervuiling!

Met nóg langere mondhoeken dan Louis van Gaal doorgaans toont op zijn wekelijkse persconferenties, zette ze haar vertrokken schoondochter Yolanthe Cabau van Kasbergen te kijk als klaploper, profiteur en golddigger.
Jans woning was compleet geplunderd, moest haar van het hart. Tafellopers, etagères, zijden bloemen, kandelaars, bonbonschaaltjes, gastendoekjes, konijnenbontjes -nee ze had het niet over de inboedel van huize avondrood- alles was verdwenen.
Volgens Gerda kwam ze op eigen houtje tot deze interieurbiecht omdat ze haar buik vol had van de zielige verhalen die Yolanthe over DE BREUK! rondstrooit in de media. Is dat zo? Of regisseerden Jan en zijn manager Jaap Buijs deze televisie- boodschap? Voor het al beschadigde imago van Jan Smit maakt dat eigenlijk weinig uit. Want beide scenario’s zijn niet bepaald sexy. Een volwassen vent die zijn moeder de kastanjes uit het vuur laat halen is even opwindend en belachelijk als een kerel die wordt overruled door mams. Was hij er eindelijk vanaf, maakt Gerda van Jan Smit weer Jantje. Kortom: een strategische blunder van de beide Smitten en Buijs.
Jan had tijdens deze realitysoap moeten blijven doen wat hij tot nu toe deed: zwijgen en stilzitten.
Want met zijn rol als homewrecker (huwelijksbreker) oogstte hij al genoeg antipathie. Nu kan hij overal waar hij komt rekenen op ontvangst yells als *Eeeeeven aan m’n moeder vragen…*
Maar aan de andere kant heeft “onze” Jan toch wel héél véél geluk gehad en “onze Yolanthe voor een zacht prijsje mogen “doen”
WANT laten we stellen dat Jolanthe voor een ton aan goodies heeft meegenomen heb ik d

volgende opsommingen:

Ten nulde: get over it.
Ten eerste: heeft je mama hier toch geen fuck mee te maken?
Ten tweede: stél dat je er vijftig keer overheen bent geweest, dan heb je netto slechts 2.000 euro per keer gedokt en dat is een topdeal!
Ten derde: Mother Of God!!! ÓF je doet aangifte -van spullen die niet van jou zijn-, ÓF je houdt je muil.
Maikel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s