Regen, storm of zonneschijn!?

Daar ik mijn blogs op mijn hyves had staan en nu dit gebruik heb ik ze naar deze blog gekopieerd.

Wat een kansloze zondag is het toch weer. Sta je op met schitterend weer, je gaat meteen rond sms’en naar vrienden of ze zin hebben in een terrasje. En nadat je klaar bent met je ochtendritueel van ontbijten, douchen en aankleden is de zon alweer weg.
Hahaha! Ansich is het ook wel een grappige situatie.
Het is zoiezo een grappige week. Van de ene emotie in de andere.
Het moet niet gekker worden. Liefde, het weer, werk, vrienden. Noem maar op. Wat zou het fijn zijn als een mens wat minder emoties bezat.
Hoe zou dan het leven eruit zien?
En waarom ben ik met vlagen zo filosofisch ingesteld?
Op zondagen zoals vandaag: Ik noem ze maar gemakshalve; “kansloze zondagen” lijkt het of je brein het toelaat om te gaan nadenken.
Terwijl je het liefste gewoon lekker onder de dekens wil kruipen en een ontbijt op bed geserveerd wil krijgen.
Gewoon omdat je nog te lam bent van de heftige zaterdagavond.
Maar ja, de essentie van deze blog gaat ook helemaal aan me voorbij.
Ik zie het maar als tijdverdrijf, om me even bezig te houden tot dat ik gebeld wordt om samen met vrienden verder te genieten van deze “kansloze zondag.”

Wat een kansloze zondag is het toch weer. Sta je op met schitterend weer, je gaat meteen rond sms’en naar vrienden of ze zin hebben in een terrasje. En nadat je klaar bent met je ochtendritueel van ontbijten, douchen en aankleden is de zon alweer weg. 😐
Hahaha! Ansich is het ook wel een grappige situatie. Het is zoiezo een grappige week. Van de ene emotie in de andere.Het moet niet gekker worden. Liefde, het weer, werk, vrienden. Noem maar op. Wat zou het fijn zijn als een mens wat minder emoties bezat. Hoe zou dan het leven eruit zien?En waarom ben ik met vlagen zo filosofisch ingesteld? Op zondagen zoals vandaag: Ik noem ze maar gemakshalve; “kansloze zondagen” lijkt het of je brein het toelaat om te gaan nadenken.Terwijl je het liefste gewoon lekker onder de dekens wil kruipen en een ontbijt op bed geserveerd wil krijgen.Gewoon omdat je nog te lam bent van de heftige zaterdagavond.
Maar ja, de essentie van deze blog gaat ook helemaal aan me voorbij.Ik zie het maar als tijdverdrijf, om me even bezig te houden tot dat ik gebeld wordt om samen met vrienden verder te genieten van deze “kansloze zondag.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s